Woningaan­passingen

Een huis gaat meerdere levensfasen mee. Maar wat als uw woonwensen tussentijds veranderen?

Door de jaren heen krijgt u wellicht meer behoefte aan gemak, veiligheid of hulpmiddelen. De professionals van Mijn Veilig Huis kennen alle mogelijkheden op het gebied van woningaanpassingen. Wij denken met u mee over praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen die zorgen dat uw huis precies past bij uw woonwensen. Nu en in de toekomst.

Bel voor een vrijblijvend adviesgesprek over woningaanpassingen:
06-266 85 956

Badkamer renovatie

Voldoet uw badkamer niet meer aan uw huidige woonwensen? Wilt u een douche in plaats van een bad? Zijn er hinderlijke drempels of zoekt u een oplossing voor uw fysieke beperkingen? Wij kennen de mogelijkheden en adviseren u graag.

Trapliften

Trappen in en om uw huis kunnen problemen geven wanneer u verminderd mobiel bent. Een traplift is de oplossing. Voor vrijwel elke situatie is een geschikte traplift beschikbaar. Wij kennen de mogelijkheden, denken met u mee en geven u persoonlijk advies.

Hulpmiddelen

Er zijn oneindig veel hulpmiddelen te koop voor de meest uiteenlopende beperkingen. De professionals van Mijn Veilig Huis kennen het aanbod. Zij adviseren u persoonlijk en op maat. Voor aanpassingen die u thuis de nodige vrijheid en zelfstandigheid geven.

Mijn Veilig Huis is gecertificeerd  installateur van Handicare en partner van Oto trapliften.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis: