Video deurintercom installatie

Een video deurintercomsysteem verhoogt de veiligheid en het comfort in uw woning aanzienlijk. Met een video-deurbelintercom hoeft u nooit meer de deur te openen zonder te weten wie ervoor staat. Dankzij een koppeling met uw smartphone heeft u vanaf elke plek op aarde toegang tot uw deurintercom-installatie.

 

Mogelijkheden van de deurintercom:

  • Perfecte spraak & luisterverbinding
  • Volledig geïntegreerde beveiligingscamera
  • Audiovisuele identificatie
  • Op afstand deuren openen (optioneel)

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis:
06-266 85 956

Wat mag u van ons verwachten?

Vrijblijvend advies op maat

Onze deskundige komt bij u thuis langs om te horen wat uw wensen zijn. U ontvangt een persoonlijk advies, uitgewerkt in een heldere offerte.

Vakmensen uit de regio

Wij werken samen met vakmensen uit uw eigen regio. Betrouwbare professionals waar wij een langdurige samenwerking mee hebben. Zo bent u verzekerd van een deskundige uitvoering van de werkzaamheden.

Uitvoering volgens planning

Wij maken graag heldere afspraken over de dag waarop wij de montage uitvoeren. Mijn Veilig Huis regelt ook de juiste instelling van de wifi en de beveiliging van het systeem.

Eén vast aanspreekpunt

De installatie van een intercomsysteem is een specialistisch karwei dat u het beste aan een deskundig bedrijf kunt overlaten. Bij vragen of problemen heeft u contact met één vaste contactpersoon.

Video deurintercom

Comelit

Comelit heeft een schitterende lijn deurintercoms van Italiaans Design. De systemen zijn ‘2-draads’ en daardoor eenvoudig te monteren ter vervanging van uw huidige deurbel. Het buitenstation is in diverse kleuren leverbaar en heeft een HD camera met een grote beeldhoek en nachtzicht.

Doorbird

Met de Doorbird Opbouw mist u geen enkele bezoeker. De intercom wordt aangesloten op uw bestaande bedrading. Via de app op uw smartphone of tablet (iOS en Android) heeft u altijd zicht op wie er voor de deur staat, zelfs wanneer u niet thuis bent.

De Doorbird is voorzien van een ingebouwde bewegingsmelder. Deze detecteert bewegingen voor de deur. Wanneer u deze instelling activeert, ontvangt u een notificatie zodra er iemand bij de voordeur is.

De Doorbird wordt aangesloten op uw wifi-netwerk of rechtstreeks gekoppeld via de ethernetkabel aan uw router. De ingebouwde camera is van HD-kwaliteit en heeft een beeldhoek van 180 graden. Dankzij de nachtmodus heeft u ook in het donker goed zicht.

Het is mogelijk de gemaakte video-opnamen op de slaan in de cloud. Let op, hier zijn wel jaarlijkse kosten aan verbonden.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis:

Open chat
Hallo, kunnen wij je ergens bij helpen? Je kan via WhatsApp ons een bericht sturen. Wil je liever iemand telefonisch spreken? Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30u op 06-266 85 956 .