Video deurintercom installatie

Een video deurintercomsysteem verhoogt de veiligheid en het comfort in uw woning aanzienlijk. Met een video-deurbelintercom hoeft u nooit meer de deur te openen zonder te weten wie ervoor staat. Dankzij een koppeling met uw smartphone heeft u vanaf elke plek op aarde toegang tot uw deurintercom-installatie.

 

Mogelijkheden van de deurintercom:

  • Perfecte spraak & luisterverbinding
  • Volledig geïntegreerde beveiligingscamera
  • Audiovisuele identificatie
  • Op afstand deuren openen (optioneel)

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis:
06-266 85 956

Hikvision intercom

De Hikvision Video Intercom-serie biedt een uitgebreid assortiment producten voor efficiëntere en handigere verificatie van tweewegaudio en -video voor toegangscontrole. Kies uit onze hoogwaardige IP-producten, analoge producten of 2-draadsproducten om aan de behoeften van uw project te voldoen.
Als u de IP- of 2-draadsvideo-intercomproducten gebruikt, geeft onze mobiele app u de mogelijkheid tot bediening op afstand. Gebruik deze om oproepen te ontvangen, video’s af te spelen en zelfs de deur te openen.
Onze video-intercomsystemen kunnen ook worden geïntegreerd met CCTV en alarmsystemen. Dit biedt extra bescherming voor video-intercomproducten die worden gebruikt in woonwijken of bedrijfspanden waarvoor een hoger beveiligingsniveau nodig is.

Doorbird

Met de Doorbird Opbouw mist u geen enkele bezoeker. De intercom wordt aangesloten op uw bestaande bedrading. Via de app op uw smartphone of tablet (iOS en Android) heeft u altijd zicht op wie er voor de deur staat, zelfs wanneer u niet thuis bent.

De Doorbird is voorzien van een ingebouwde bewegingsmelder. Deze detecteert bewegingen voor de deur. Wanneer u deze instelling activeert, ontvangt u een notificatie zodra er iemand bij de voordeur is.

De Doorbird wordt aangesloten op uw wifi-netwerk of rechtstreeks gekoppeld via de ethernetkabel aan uw router. De ingebouwde camera is van HD-kwaliteit en heeft een beeldhoek van 180 graden. Dankzij de nachtmodus heeft u ook in het donker goed zicht.

Het is mogelijk de gemaakte video-opnamen op de slaan in de cloud. Let op, hier zijn wel jaarlijkse kosten aan verbonden.

Comelit

Comelit heeft een schitterende lijn deurintercoms van Italiaans Design. De systemen zijn ‘2-draads’ en daardoor eenvoudig te monteren ter vervanging van uw huidige deurbel. Het buitenstation is in diverse kleuren leverbaar en heeft een HD camera met een grote beeldhoek en nachtzicht.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis: