Camerabewaking

Overweegt u om een camerasysteem te kopen, maar weet u niet precies welk systeem bij uw situatie past? Wij helpen u de juiste keuze te maken. Onafhankelijk en objectief.

Mijn Veilig Huis biedt een breed assortiment aan topmerken voor optimale veiligheid in en rond uw woning of bedrijfspand. Zo hoeft u zich niet langer zorgen te maken om uw veiligheid.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis:
06-266 85 956

Wat mag u van ons verwachten?

Vrijblijvend advies op maat

Onze deskundige komt langs om uw woon- of werkomgeving te bekijken en te horen wat uw wensen zijn. De voor- en nadelen van draadloze camerasystemen worden toegelicht, zoals de mogelijkheid om beveiligingsbeelden op te nemen en te bekijken via een smartphone. U ontvangt een persoonlijk advies, uitgewerkt in een heldere offerte.

Vakmensen uit de regio

Goed beveiligen begint bij een betrouwbare installateur. Daarom werken wij samen met vakmensen uit uw eigen regio. Bekende professionals waar wij een langdurige samenwerking mee hebben. Zo bent u verzekerd van een deskundige uitvoering van de werkzaamheden.

Uitvoering volgens planning

Wij maken graag heldere afspraken over de uit te voeren werkzaamheden. U weet precies waar u aan toe bent en wanneer u uw nieuwe camerasysteem in gebruik kunt nemen.

Eén vast aanspreekpunt

Mijn Veilig Huis neemt u graag zo veel mogelijk zorgen uit handen. Naast persoonlijk en onafhankelijk advies kunt u daarom ook rekenen op een vaste contactpersoon die u begeleidt van de aanvraag tot en met installatie van uw camera-systeem. Dat geeft vertrouwen!

Dahua

Dahua is wereldwijd de op één na grootste leverancier van videobewakingssystemen. Het bedrijf is gespecialiseerd in videobewakings technology en het produceren van videobewakings producten. Mijn Veilig Huis kiest voor Dahua vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Met IP camera’s hebt u overal ter wereld zicht op uw woning of bedrijf. Neem beelden op via een recorder en kijk ze terug op elk gewenst moment. De camera’s kunnen zo worden ingesteld dat ze een melding geven bij beweging in een bepaalde zone. Bovendien kunnen ze rechtstreeks aan uw domotica of alarmsysteem worden gekoppeld.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis: