Camerabewaking

Overweegt u om een camerasysteem te kopen, maar weet u niet precies welk systeem bij uw situatie past? Wij helpen u de juiste keuze te maken. Onafhankelijk en objectief.

Mijn Veilig Huis biedt een breed assortiment aan topmerken voor optimale veiligheid in en rond uw woning of bedrijfspand. Zo hoeft u zich niet langer zorgen te maken om uw veiligheid.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis:
06-266 85 956

Wat mag u van ons verwachten?

Vrijblijvend advies op maat

Onze deskundige komt langs om uw woon- of werkomgeving te bekijken en te horen wat uw wensen zijn. De voor- en nadelen van draadloze camerasystemen worden toegelicht, zoals de mogelijkheid om beveiligingsbeelden op te nemen en te bekijken via een smartphone. U ontvangt een persoonlijk advies, uitgewerkt in een heldere offerte.

Vakmensen uit de regio

Goed beveiligen begint bij een betrouwbare installateur. Daarom werken wij samen met vakmensen uit uw eigen regio. Bekende professionals waar wij een langdurige samenwerking mee hebben. Zo bent u verzekerd van een deskundige uitvoering van de werkzaamheden.

Uitvoering volgens planning

Wij maken graag heldere afspraken over de uit te voeren werkzaamheden. U weet precies waar u aan toe bent en wanneer u uw nieuwe camerasysteem in gebruik kunt nemen.

Eén vast aanspreekpunt

Mijn Veilig Huis neemt u graag zo veel mogelijk zorgen uit handen. Naast persoonlijk en onafhankelijk advies kunt u daarom ook rekenen op een vaste contactpersoon die u begeleidt van de aanvraag tot en met installatie van uw camera-systeem. Dat geeft vertrouwen!

Viervoudige zekerheid

Advies op maat

Wij bekijken uw persoonlijke woon- of werksituatie. Aan de hand daarvan ontvangt u een advies op maat.

Hoogwaardig camerasysteem

Mijn Veilig Huis heeft camerasystemen van hoge kwaliteit. Dit is een van de redenen waarom ze zo gemakkelijk te bedienen zijn en een aantal innovatieve functies hebben.

Professionele installatie

Het gaat verder met een professionele installatie. Dit wordt uitsluitend uitgevoerd door gecertificeerde installateurs. Om deze reden werkt alles precies zoals het hoort.

Altijd zicht op uw woonhuis

U heeft 24/7 zicht op uw woning. Met de opgeslagen beelden beschikt u direct over bewijslast. Beter bewijs is er niet.

Varifocal dome

Voorzien van motorlens

Exir dome

Met infrarood camera

Bullet Gold

Voldoet aan IP67

Haarscherpe beelden

Op een innovatieve manier de veiligheid vergroten in en rond uw woning of bedrijf; dat is de missie van Hikvision. Voor elke ruimte en situatie is er een geschikte camera te vinden in het ruime aanbod van Mijn Veilig Huis. U kiest het beste van het beste met de Hikvision Darkfighter camera’s. Deze kunnen – zelfs bij zeer weinig licht – een kleurenbeeld creëren. Wilt u meer weten over de Hikvision videobewaking? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar met uitgebreid advies!

Overzicht of detail

Wilt u een overzicht van de gebeurtenissen rondom uw woning, of wilt u de personen voor uw voordeur vol in beeld. Iedere situatie vraagt om een andere camera, Mijn Veilig Huis kan u hierbij begeleiden.

Live of terugkijken

Wilt u een actueel overzicht van wat er in of om uw woning gebeurt, of wilt u beelden terugkijken van een eerder voorgevallen gebeurtenis? De camerabeelden worden opgeslagen op de recorder en zijn tot enkele weken of maanden terug te kijken.

Op de app of op TV

Beelden lokaal bekijken of vanaf een zonovergoten terras. Een camerasysteem wordt standaard geleverd met een aansluiting voor een monitor of TV-scherm en is gekoppeld met een app op uw PC, tablet of smartphone.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis:

Open chat
Hallo, kunnen wij je ergens bij helpen? Je kan via WhatsApp ons een bericht sturen. Wil je liever iemand telefonisch spreken? Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30u op 06-266 85 956 .