Elektronische beveiliging van uw woning

Er zijn allerlei redenen om uw huis of pand te beveiligen. Bijvoorbeeld omdat u verminderd mobiel bent, en toch controle wilt hebben over uw inrit en buitendeur. Of omdat u alleen woont en niet voor verrassingen wilt komen staan. Wat uw reden ook is: Mijn Veilig Huis helpt u om veilig te wonen in uw eigen huis.

Ontdek de mogelijkheden
Er zijn allerlei mogelijkheden om uw huis te beveiligen, van camera’s en bewegingsmelders tot automatische deurbediening en intercomsystemen. Mijn Veilig Huis kent alle mogelijkheden en adviseert u graag.

Bel  voor een vrijblijvend adviesgesprek over elektronische beveiliging:
06-266 85 956

Deurintercom

Audio- en video deurintercom kit

Een video-deurstation maakt dat u kunt horen en zien wie er voor de deur staat. Handig, zeker als uw voordeur op een andere verdieping is. Zo hoeft u niet voor elk wissewasje naar beneden. U ziet wie ervoor uw deur staat zonder zonder dat de bezoeker daar weet van heeft. Dit geeft u de tijd geeft om te beslissen of u wel of niet wilt antwoorden.

Alarmsysteem

Alarm systeem

Een alarmsysteem zorgt voor elektronische beveiliging van uw woning, bedrijf, winkel of praktijk. Met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening of het codebediendeel schakelt u de alarminstallatie geheel of gedeeltelijk in en uit. Bij een inbraakalarm worden direct de sleutelhouders gewaarschuwd.

Camerabewaking

Camera bewaking

Beveiligingscamera’s zorgen voor veiligheid, bewaking en gemak in uw huis of bedrijfspand. Van simpele camera’s tot professionele camerabewakingssystemen met opnamemogelijkheden. Bijvoorbeeld (ip) beveiligingscamera’s, observatie- en camerabewakingssystemen, maar ook uiterst compacte camera’s die niet direct opvallen.

Mijn Veilig Huis is gecertificeerd installateur van Jablotron en partner van Hikvision en Dahua.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis: