Alarmsystemen

Maak uw huis veiliger en geniet van echte rust en zekerheid met een alarmsysteem. Dankzij de slimme functies bedient u het licht, uw garagedeur of de sproeiers in de tuin via een simpele app op uw telefoon. Zelfs wanneer u niet thuis bent!

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis:
06-266 85 956

Wat mag u van ons verwachten?

Vrijblijvend advies op maat

Onze deskundige komt bij u thuis langs om uw woonomgeving te bekijken en te bespreken wat uw wensen en eventuele beperkingen zijn. U ontvangt een persoonlijk advies, uitgewerkt in een heldere offerte.

Vakmensen uit de regio

Wij werken samen met vakmensen uit uw eigen regio. Betrouwbare professionals waar wij een langdurige samenwerking mee hebben. Zo bent u verzekerd van een deskundige uitvoering van de werkzaamheden.

Uitvoering volgens planning

Wij maken graag heldere afspraken over de uit te voeren werkzaamheden. Zo weet u vooraf precies hoe lang het duurt voor u uw nieuwe beveiligingssysteem kunt gebruiken.

Eén vast aanspreekpunt

Vanaf de eerste kennismaking heeft u bij Mijn Veilig Huis één vast aanspreekpunt. Zijn er vragen of wilt u nog iets aanpassen? Bel uw contactpersoon en wij helpen u graag verder.

Viervoudige zekerheid

Advies op maat

Wij bekijken uw persoonlijke woon- of werksituatie. Aan de hand daarvan ontvangt u een beveiligingsadvies op maat.

Hoogwaardig alarmsysteem

Mijn Veilig Huis heeft alarmsystemen van hoge kwaliteit. Dit is een van de redenen waarom ze zo gemakkelijk te bedienen zijn en een aantal innovatieve functies hebben.

Professionele installatie

Het gaat verder met een professionele installatie. Dit wordt uitsluitend uitgevoerd door gecertificeerde installateurs. Om deze reden werkt alles precies zoals het hoort.

Onmiddelijk actie als het alarm afgaat

De laatste aanbevolen stap is om uw alarmsysteem aan te sluiten op een noodoproepcentrum.

4 manieren om uw alarmsysteem te bedienen

Of u nu de beveiligingszone wilt uitschakelen, de lichten in uw tuin wilt inschakelen of de garagedeur wilt openen, er zijn altijd een aantal opties.

Via het bedieningspaneel

Via internet

Via uw smartphone

Met afstandsbediening

Bediening met slechts 2 knoppen

Groen betekent dat het alarm uitgeschakeld is en dat u zich vrij kunt bewegen in uw huis. Het rode licht betekent STOP: uw huis is beveiligd en ongeautoriseerde toegang wordt onmiddellijk geregistreerd en gerapporteerd.

100% veilige autorisatie

U bent op de hoogte van elke poging tot uitschakeling van uw alarmsysteem, omdat deze alleen bediend kan worden middels autorisatie door een persoonlijke chip of code.

Een alarmsysteem dat met u meegroeit

Als u in de toekomst bijvoorbeeld een garage bouwt naast uw huis, dan is het geen enkel probleem om de beveiliging van uw alarmsysteem uit te breiden naar deze nieuwe delen.

Jablotron alarmsysteem

Beveilig uw huis, waar u ook bent

Via onze mobiele app en web-app MyJABLOTRON kunt u uw alarmsysteem op afstand bedienen, en apparaten of toestellen in uw huis beheren. Waar u ook bent, u ziet meteen wat er thuis gebeurt. Zo gaat u met een gerust hart de deur uit.

Via de app hebt u:

 • Een overzicht van alle JABLOTRON-apparaten
 • Controle over uw alarmsysteem alsof u een fysiek bedieningspaneel gebruikt
 • Op afstand toegang tot beelden van detectoren in beveiligde ruimtes
 • Toegang tot gegevens zoals temperatuurgrafieken en energieverbruik

Aanbieding Alarmsysteem

Jablotron gecertificeerd draadloos alarm systeem inclusief installatie.

 • Alarmcentrale met back-up accu en internet aansluiting
 • Bedieningspaneel
 • 2 bewegingsmelders
 • 2 deurcontacten
 • Sirene
 • Twee sleutelhangers (alleen ervoor houden om in en uit te schakelen)
 • Gratis app om eenvoudig in en uit te schakelen en meldingen te ontvangen
 • Installatie op locatie *

Uitbreiden met meer sensoren, rookmelders, camera’s, meldkamer en schakelen verlichting en verwarming natuurlijk ook mogelijk.Uitbreiden met meer sensoren, rookmelders, camera’s, meldkamer en schakelen verlichting en verwarming natuurlijk ook mogelijk.

* >25 km van Leende €1,- per km voorrij kosten all-in tarief

van € 999 voor € 899,-

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis:

Open chat
Hallo, kunnen wij je ergens bij helpen? Je kan via WhatsApp ons een bericht sturen. Wil je liever iemand telefonisch spreken? Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30u op 06-266 85 956 .