Slimme verlichting

Slimme verlichting maakt uw leven eenvoudiger en uw huis een stuk veiliger. Een donkere woning is immers een uitnodiging voor inbrekers. Dankzij eenvoudige maar slimme functies maakt uw huis altijd een bewoonde indruk.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis:
06-266 85 956

Wat mag u van ons verwachten?

Vrijblijvend advies op maat

Onze deskundige komt bij u thuis langs om uw de situatie te beoordelen en u te informeren over de vele mogelijkheden. U ontvangt een persoonlijk advies, uitgewerkt in een heldere offerte.

Vakmensen uit de regio

U wilt natuurlijk niet iedereen over de vloer hebben. Daarom werken wij samen met vakmensen uit uw eigen regio. Betrouwbare professionals waar wij een langdurige samenwerking mee hebben. Zo bent u verzekerd van een deskundige uitvoering van de werkzaamheden.

Uitvoering volgens planning

Wij maken graag heldere afspraken over de uit te voeren werkzaamheden. Zo weet u vooraf precies wanneer de slimme verlichting geïnstalleerd is. En natuurlijk geldt: afspraak is afspraak!

Eén vast aanspreekpunt

Bij Mijn Veilig Huis heeft u één vaste contactpersoon voor het maken van afspraken en het coördineren van de werkzaamheden. U ontvangt bovendien een uitgebreide en persoonlijke gebruikersinstructie.

Fibaro Domotica systeem

Het Fibaro Domotica systeem maakt uw verlichting slim.

Veiliger

  • automatische verlichtingsprogramma’s als u op vakantie bent (aanwezigheidssimulatie).
  • Al uw verlichting schakelt in als er een alarm is.
  • Buitenverlichting schakelt automatisch in bij schemer.

Sfeervoller

  • Wat denkt u van een beetje sfeer? Met één druk op de knop dimt u de verlichting naar een voorgeprogrammeerde stand. Koppel er ook nog de gordijnen en een beamerscherm aan en u heeft het ideale bioscoop avondje thuis.

Energiezuiniger

  • In combinatie met de Fibaro bewegingsmelders schakelt uw verlichting automatisch uit als er niemand thuis is.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis:

Open chat
Hallo, kunnen wij je ergens bij helpen? Je kan via WhatsApp ons een bericht sturen. Wil je liever iemand telefonisch spreken? Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30u op 06-266 85 956 .