Domotica: gemak in huis

Domotica, oftewel ‘huisautomatisering’, is een integratie van technologie en diensten. Technische toepassingen gecombineerd met diensten door mensen buiten de woning, waardoor uw kwaliteit van leven toeneemt.

Het klinkt misschien ongemakkelijk: ’technische snufjes’ die in contact staan met de buitenwereld. Toch kan domotica in belangrijke mate bijdragen aan uw gevoel van veiligheid en zelfstandigheid. U bepaalt zelf wat u nodig heeft. Elke toepassing wordt volledig afgestemd op uw wensen en situatie. Het is ten slotte úw huis.

Mijn Veilig Huis is specialist op het gebied van domotica. Onze professionals informeren u graag en persoonlijk over de vele mogelijkheden. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Bel voor een vrijblijvend adviesgesprek
aan huis over domotica:
06-266 85 956

Slimme verlichting

Verlichting inschakelen op afstand

Een van de meest populaire smart home-categorieën is slimme verlichting. Deze verlichting kan overal in huis worden gebruikt, is op afstand te bedienen en kan vaak communiceren met andere smart home-apparatuur.

Klimaatbeheersing

Klimaat beheersing

Een aangenaam woonklimaat is een kwestie van persoonlijke voorkeuren. Wij stemmen de juiste technieken in verschillende ruimtes af op de individuele wensen van de bewoners. Zo woont u echt prettig en comfortabel in uw eigen huis.

Mijn Veilig Huis is gecertificeerd installateur van Fibaro en Nest Pro.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis: