Techniek combineren met zorg

Mijn Veilig Huis is opgericht door Jan Rutten uit Leende, deskundig op het gebied van energietechniek en elektronica. Jan heeft een bijzondere interesse voor alle nieuwe toepassingen van techniek.

“Ik ben me op dit gebied gaan specialiseren vanwege de groeiende vraag naar technische oplossingen in de zorg. Het viel me op dat mensen die aanpassingen nodig hebben, daarvoor met heel veel verschillende partijen te maken krijgen. Ze zien vaak door de bomen het bos niet meer. Dat moest wat mij betreft eenvoudiger kunnen en vanuit die gedachte is Mijn Veilig Huis ontstaan.”

Klanten kunnen bij Mijn Veilig Huis terecht voor domotica advies en praktische en gebruiksvriendelijke technische aanpassingen die hun huis veiliger maken. Jan: “Dit kunnen aanpassingen zijn op het gebied van beveiliging, woningaanpassing of hulpmiddelen. Onze klanten hebben één contactpersoon die alle werkzaamheden organiseert en coördineert.”

Na de installatie krijgen klanten een uitgebreide persoonlijke instructie, zodat ze weten hoe ze hun nieuwe systeem kunnen gebruiken. “We nemen de tijd en gaan pas weg als alles werkt. Zo weten we zeker dat de gebruiker ook echt gemak heeft van de gemaakte aanpassingen”, aldus Jan Rutten.

 

Mijn Veilig Huis: prettig en veilig wonen in uw eigen huis.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis: