Klimaatbeheersing

Zorg voor een aangenaam klimaat in uw huis of bedrijfspand. Wij kennen de mogelijkheden op het gebied van klimaatbeheersing en adviseren u graag: objectief en onafhankelijk.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis:
06-266 85 956

Wat mag u van ons verwachten?

Vrijblijvend advies op maat

Onze deskundige komt bij u thuis langs om uw woning of bedrijfspand te bekijken, en te horen wat uw wensen zijn. U ontvangt een persoonlijk advies, uitgewerkt in een heldere offerte.

Vakmensen uit de regio

Wij werken samen met vakmensen uit uw eigen regio. Betrouwbare professionals waar wij een langdurige samenwerking mee hebben. Zo bent u verzekerd van een deskundige uitvoering van de werkzaamheden.

Uitvoering volgens planning

Wij maken graag heldere afspraken over de uit te voeren werkzaamheden. Zo weet u vooraf precies wanneer u uw klimaatsysteem in gebruik kunt nemen. En natuurlijk geldt: afspraak is afspraak.

Eén vast aanspreekpunt

Bij het aanleggen van een klimaatsysteem zijn vaak verschillende vakmensen betrokken. Mijn Veilig Huis maakt alle afspraken en coördineert de werkzaamheden. U heeft steeds één vast aanspreekpunt.

Bespaar door slim te verwarmen

Wist u dat 75% van de totale energierekening toe te schrijven is aan de verwarming van uw huis en warm water uit de kraan? Verwarm beter! Vervang de reguliere thermostaat door slimme verwarming per kamer. U heeft zelf alle touwtjes in handen voor comfort en besparing. Goed voor uzelf én het milieu.

Verwarmen per kamer noemen we ‘zone regeling’. Er zijn verschillende manieren om een zone regeling toe te passen, zowel met als zonder domotica systeem. Onze adviseurs vertellen u er alles over.

Slim verwarmen

Zone regeling op basis van uw Fibaro Domotica systeem

Het fibaro domotica systeem heeft standaard een verwarmingssturing aan boord. Met behulp van slimme radiatorknoppen en temperatuursensoren kunt u exact bepalen wanneer welke ruimte op welke temperatuur moet zijn.

Zone regeling zonder domotica systeem: Plugwise

De Plugwise zone-regeling voor vloerverwarming, radiatoren en convectoren is uniek. Het Plugwise systeem verwarmt uw woning of pand sneller, comfortabeler en bovenal zuiniger.

Waarom?
Plugwise analyseert op een vernuftige manier het opwarm- en afkoelgedrag per kamer en regelt de temperatuur zo efficiënt mogelijk.
Goed voor het milieu en comfortabel voor u. Eenvoudig en snel te installeren. Graag vertellen wij u alle ins en outs van deze zoneregeling.

Een bijkomend voordeel is dat ook het complexe waterzijdig inregelen van uw verwarmingsinstallatie in de meeste gevallen overbodig wordt.

Pugwise unieke zoneregeling (Adam, Tom & Lisa)
Dit ‘super trio’ analyseert het opwarmen van de verschillende vertrekken in huis en de invloed van onder andere het zonlicht, de buitentemperatuur en het stookgedrag van de ketel. Door vervolgens de weersvoorspellingen op te halen voor de aankomende uren, voorspelt de zone regeling hoe de ketel het beste kan worden aangestuurd om de verschillende kamers in huis zo optimaal mogelijk te verwarmen. Daarmee wordt de slimste zoneregeling werkelijkheid.

Het systeem bestaat uit:

  • Adam HA: Wifi kit en ketelsturing zoneregeling;
  • Tom: op afstand te bedienen radiatorkraan;
  • Lisa: zonebediening en display;
  • Home App: meest gebruiksvriendelijke app om je verwarming te regelen.

Of u nu 2 of 20 kamers heeft, u telt gewoon het aantal radiatoren om het aantal Toms te bepalen. Het aantal Lisa’s wordt bepaald door het aantal kamers dat u via dit display wilt bedienen.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis:

Open chat
Hallo, kunnen wij je ergens bij helpen? Je kan via WhatsApp ons een bericht sturen. Wil je liever iemand telefonisch spreken? Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30u op 06-266 85 956 .