Trapliften

Bij de aanschaf van een traplift kunt u een beroep doen op een vergoeding via de gemeente. U kunt echter ook overwegen om zelf een traplift aan te schaffen.

Dit heeft onder andere als voordeel dat de lift waarschijnlijk sneller geplaatst kan worden. Maar nog belangrijker is de vrijheid om de lift geheel naar eigen wens te laten monteren. Bijvoorbeeld aan de smalle kant van de trap in plaats van langs de trapleuning.

Wij bieden diverse mogelijkheden om een traplift te installeren, zowel koop als huur en zelfs tweedehands. Onze Modulair traplift kan zelfs – mits uw trap ervoor geschikt – binnen 48 uur worden geplaatst. Een perfecte en snelle oplossing wanneer u bijvoorbeeld geen bed in de woonkamer wilt.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis:
06-266 85 956

Hoe installeren wij uw traplift?

Voor elke situatie een traplift

Trappen zijn er in vele soorten en maten. Voor vrijwel elke trap is een geschikte traplift leverbaar. Onze adviseurs kennen de verschillende modellen en merken. Zij adviseren u op basis van ervaring en vakmanschap.

Geschikt voor alle huisgenoten

Niet iedereen in huis maakt gebruik van de traplift. Daarom is het belangrijk dat ook de trap nog steeds gebruikt kan worden. Onze vakmensen monteren uw traplift zodanig dat de trap voor iedereen toegankelijk blijft.

Vakkundige uitvoering

Wellicht ziet u op tegen de werkzaamheden in huis. Dan is het goed om te weten dat wij overal voor zorgen. Van advies en levering tot en met het herstellen van stuc- en schilderwerk. Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

Eén vast aanspreekpunt

Het advies, de offerte, afspraken met de verschillende vakmensen en antwoord op uw vragen: Mijn Veilig Huis houdt alles in één hand. Zo heeft u – van kennismaking tot oplevering – steeds één vast aanspreekpunt.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis: