Trapliften

Wanneer traplopen een probleem wordt, biedt een traplift uitkomst.

Het kopen van de juiste traplift voor uw huis vergt kennis van techniek en mogelijkheden. Mijn Veilig Huis heeft deze kennis. Wij werken samen met diverse leveranciers van trapliften en andere mobiliteitsoplossingen.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis:
06-266 85 956

Hoe installeren wij uw traplift?

Voor elke situatie een traplift

Trappen zijn er in vele soorten en maten. Voor vrijwel elke trap is een geschikte traplift leverbaar. Onze adviseurs kennen de verschillende modellen en merken. Zij adviseren u op basis van ervaring en vakmanschap.

Geschikt voor alle huisgenoten

Niet iedereen in huis maakt gebruik van de traplift. Daarom is het belangrijk dat ook de trap nog steeds gebruikt kan worden. Onze vakmensen monteren uw traplift zodanig dat de trap voor iedereen toegankelijk blijft.

Vakkundige uitvoering

Wellicht ziet u op tegen de werkzaamheden in huis. Dan is het goed om te weten dat wij overal voor zorgen. Van advies en levering tot en met het herstellen van stuc- en schilderwerk. Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

Eén vast aanspreekpunt

Het advies, de offerte, afspraken met de verschillende vakmensen en antwoord op uw vragen: Mijn Veilig Huis houdt alles in één hand. Zo heeft u – van kennismaking tot oplevering – steeds één vast aanspreekpunt.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis: