Handige hulpmiddelen

Wanneer u merkt dat bepaalde handelingen u meer moeite kosten, zijn er verschillende oplossingen denkbaar. Met de juiste hulpmiddelen kunt u veel lastige handelingen weer zelf doen. Maar waar vindt u dit soort praktische oplossingen?

Sommige hulpmiddelen voor senioren zijn algemeen bekend, andere liggen wellicht minder voor de hand. Onze adviseurs zien wat u nodig heeft en kennen de vele mogelijkheden. Zij adviseren u persoonlijk op basis van uw vragen en behoeften. Geheel vrijblijvend uiteraard!

Bel voor een vrijblijvend adviesgesprek over hulpmiddelen:
06-266 85 956

Toiletbeugels

De LinidoSolutions opklapbare toiletbeugel biedt steun. Niet alleen tijdens het gaan zitten op en opstaan van een toilet of douchezitje, maar ook bij zijwaarts overschuiven. Bijvoorbeeld wanneer u zich vanuit een (rol)stoel naar het toilet verplaatst of omgekeerd. De beugel is waterbestendig en kan zwaarder worden belast dan bijvoorbeeld een armlegger van een douchezitje.

Wandbeugel

Wandbeugels zorgen voor extra grip in bijvoorbeeld de badkamer, op het toilet of naast het bed. Wij plaatsen deze beugels op een uitgekiende plek, afgestemd op de gebruiker. U vindt daarmee de juiste steun op het moment dat u bijvoorbeeld moet opstaan vanaf het toilet, bij de wastafel of aan het aanrecht.

Douchezitje

Douchezitjes zorgen voor extra ondersteuning en comfort in de badkamer. Ze kunnen worden toegepast als kleine hulp in het dagelijks leven, bijvoorbeeld tijdens een revalidatieperiode na een operatie of (sport)blessure, of wanneer u met de jaren wat extra ondersteuning wenst.

Drempelhulp

Wie goed ter been is, merkt een drempel nauwelijks op. Maar wanneer u verminderd mobiel bent, en gebruikmaakt van bijvoorbeeld een rollator, scootmobiel of rolstoel, is het nemen van een drempel ronduit gevaarlijk. De SecuCare drempelhulp biedt uitkomst. Door de speciale constructie kan deze drempelhulp in elke situatie passend worden gemaakt.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis: