Badkamer renovatie

Voldoet uw badkamer niet meer aan uw huidige wensen of behoeften? Wij adviseren u graag over mogelijke aanpassingen. U ontvangt een heldere offerte en duidelijke planning. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de werkzaamheden vakkundig en op tijd worden uitgevoerd.

Bel voor een vrijblijvend adviesgesprek over badkamer renoveren:
06-266 85 956

Wat mag u van ons verwachten?

Vrijblijvend advies op maat

Onze deskundige komt bij u thuis langs om uw badkamer te bekijken en van u te horen wat uw wensen en eventuele beperkingen zijn. U ontvangt een persoonlijk advies, uitgewerkt in een heldere offerte.

Vakmensen uit de regio

Wij werken samen met vakmensen uit uw eigen regio. Betrouwbare professionals waar wij een langdurige samenwerking mee hebben. Zo bent u verzekerd van een deskundige uitvoering van de werkzaamheden.

Uitvoering volgens planning

Wij maken graag heldere afspraken over de uit te voeren werkzaamheden. U weet vooraf precies hoe lang de renovatie van uw badkamer duurt. Afhankelijk van de benodigde aanpassingen varieert dit van twee dagen tot twee weken.

Eén vast aanspreekpunt

Bij het renoveren van een badkamer zijn verschillende vakmensen betrokken, zoals een loodgieter, elektricien en tegelzetter. Mijn Veilig Huis maakt alle afspraken en coördineert de werkzaamheden. U heeft steeds één vast aanspreekpunt.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis: