Elektrische rolluiken

Elektrische rolluiken maken uw huis veiliger en energiezuiniger. De bediening is bovendien heel eenvoudig dankzij de afstandsbediening of een app op uw telefoon. Zo kunt u de rolluiken zelfs bedienen als u niet thuis bent!

Veiligheid

Goede rolluiken geven u de zekerheid dat uw huis goed beveiligd is. Ze fungeren als goed hang- en sluitwerk en zorgen ervoor dat inbrekers veel meer moeite hebben uw huis binnen te komen. Er zijn verschillende opties leverbaar, zoals de ‘anti optil veren’ die ervoor zorgen dat een rolluik niet te lichten is.

Zonwering en isolatie

Rolluiken houden ’s zomers de zon en ’s winters de kou buiten de deur. Zo dragen ze bij aan een aangenaam binnenklimaat. Het gebruik van rolluiken leidt tot een aanzienlijke besparing op uw energierekening. Bij consequent gebruik bespaart u tussen de 2 en 15%.

Geluidsisolatie

Met gesloten rolluiken dringen geluiden van buitenaf minder goed door in uw woning. De lamellen zijn voorzien van een geluidsisolerende schuim dat geluid absorbeert. Ook de luchtbrug tussen het rolluik en het glas zorgt voor geluidsisolatie. Geniet van de rust in huis!

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis:
06-266 85 956

Wat mag u van ons verwachten?

Vrijblijvend advies op maat

Onze deskundige komt bij u thuis langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn en van u te horen wat uw wensen zijn. U ontvangt een persoonlijk advies, uitgewerkt in een heldere offerte.

Vakmensen uit de regio

Wij werken samen met vakmensen uit uw eigen regio. Betrouwbare professionals waar wij een langdurige samenwerking mee hebben. Zo bent u verzekerd van een deskundige uitvoering van de werkzaamheden.

Uitvoering volgens planning

Wij maken graag heldere afspraken over de uit te voeren werkzaamheden. Zo weet u vooraf precies wanneer uw elektrische zonwering geïnstalleerd wordt. En natuurlijk geldt: afspraak is afspraak!

Eén vast aanspreekpunt

Heeft u tussentijds vragen? Bij Mijn Veilig Huis heeft u één vast aanspreekpunt bij wie u met al uw vragen terechtkunt. Na installatie ontvangt u van ons een uitgebreide, persoonlijke instructie voor het gebruik van uw elektrische zonwering.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis:

Open chat
Hallo, kunnen wij je ergens bij helpen? Je kan via WhatsApp ons een bericht sturen. Wil je liever iemand telefonisch spreken? Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30u op 06-266 85 956 .